zaterdag 21 juni 2014

Leuke series/progamma's

Hooii allemaal!!
Ik ben dol op series en progamma´s kijken. Gewoon lekker hangen op de bank met een dekentje en haar in een knot, yeah . Hier laat ik een paar series en progamma´s zien die ik leuk vind.


- Goede Tijden Slechte Tijden.
Deze kennen jullie misschien al. Afgekort Gtst. Maar als je er niet bekend mee bent zal ik er wat over vertellen. Gtst is een soap, er gebeuren allerlei dingen. Laatst was er iemand vermist en dan zoekt iedereen naar hem en is er één iemand die verliefd op hem is. Degene die verliefd op hem was haar vriendin raakte verlamd omdat ze door een deur van glas viel. Zij wil met niemand meer te maken hebben. Een ander stuk is dat iemand mishandeld wordt door zijn man. Etc etc etc.
Gtst is te zien elke werkdag op rtl 4 om 8 uur s'avonds.

-Suits
Deze serie is een advocaten serie. het leuke hieraan is dat ook zelf mee kan denken bij dingen. Ook is hij heel grappig. Het gaat over Mike Ross een briljante jongen wiens droom om ooit een advocaat te worden in duigen viel toen hij geschorst werd. Met zijn hoge IQ en fotografisch geheugen kan hij leven van het maken van de Law School Admissions Test voor anderen. Voor zijn beste vriend Trevor is hij van plan een aktetas met marihuana af te leveren, zodat Mike zijn oma een onderdak kan geven in een privé-verzorgingshuis. Terwijl hij van plan is de drugs af te leveren komt hij erachter dat het gaat om undercover agenten en probeert hij aan de agenten te ontsnappen. Hierbij loopt hij per ongeluk binnen bij Harvey Specter, die sollicitaties afneemt voor zijn nieuwe advocaat-stagiair(e) en dan wordt hij uiteindelijk aangenomen.
Suits is te zien elke maandag op rtl 4 om 21.58
- Akward
Deze serie is echt heel grappig. Het gaat over een meisje die allemaal akward momenten meemaakt. Soms herken je jezelf erin. Waarschijnlijk kennen jullie deze serie allemaal wel.
Akward is te zien op mtv de tijden zijn niet regelmatig.

Geen opmerkingen: